Termékek
Támogatás
Frissítés
Kapcsolat
Árlista
Kottagrafika
Link

Frissítés

A Finale programokat folyamatosan frissítik, így nem kell attól tartania, hogy aktuális verziója végleges, újabb igényeit már nem tudja kielégíteni.
Az első verzió még 1987-ben jelent meg. Azóta szinte minden évben megjelenik egy újabb, kibővített képességekkel rendelkező verzió. A Finale fejlesztői csapata évtizedes rutinnal rendelkezik a kottagrafikai programozás terén, így a piac legstabilabb szereplője.
A fejlesztők, a támogatást nyújtó szakemberek nem bújnak el ismeretlen, elérhetetlen címek mögé, probléma esetén bármikor felveheti velük Ön is a kapcsolatot, akár e-mailben, akár közvetlenül telefonon. Sőt, kifejezett kérésük, hogy probléma, új igény esetén közvetlen visszajelzést kapjanak a felhasználóktól, hogy az így szerzett ezernyi tapasztalatot fel tudják használni, be tudják építeni a következő verzióba. Így válik a Finale az Ön hosszú távú partnerévé.
A regisztrált felhasználók a programjavításokat (Update) ingyen tölthetik le, az újabb verziókat (Upgrade) pedig töredék áron vásárolhatják meg.