Termékek
Támogatás
Frissítés
Kapcsolat
Árlista
Kottagrafika
Link

Letöltés Tudásbázis Könyv Referencia Oktatás Fórum

Kezdő szinten szinte azonnal produktív munkát végezhet a Finale programmal. Viszont jelentősen megkönnyítheti munkáját, ha alaposan megismeri a fejlettebb beállításokat, funkciókat. A Finale program teljes körű kihasználása elképzelhetetlen a program alapos megismerése nélkül. A kezdő felhasználókat számos segédeszköz, logikus menürendszer segíti, melyek az egyes Finale programokon belül azonos felépítésűek. Ha kiismerte a NotePad tulajdonságait, feljebb lépve a megszerzett tudás nem vész kárba. A tanulást a program oktató leckékkel segíti, de a telepítő CD-n bemutató klipek is megtalálhatók. A felhasználói leírás egyelőre csak angol nyelven olvasható. Ha magyar nyelven szeretne ismereteket szerezni, kétféle megoldást tudunk javasolni, melyekről részletesebben az Oktatás oldalon olvashat.
A MakeMusic! nagy gondot fordít arra, hogy programjai a leírásnak megfelelően, tökéletesen működjenek. Az esetleges programhibák javításai természetesen ingyen tölthetők le a cég honlapjáról. A Letöltés oldalon a hazai felhasználókat leginkább érintő frissítéseket szedtük egy csokorba.
A Finale programok felhasználói támogatása rendkívül jól működik. Ha kérdésére nem talál választ a helyi súgóban vagy a felhasználói leírásban, látogassa meg a központi tudásbázist, ahol az eddig beérkezett és megválaszolt kérdések tömegében keresgélhet. Ha problémájára nem talál választ, bátran vegye fel a kapcsolatot a Support Centerrel. A kimerítő válasz hamar megérkezik.
A Finale felhasználók az Interneten számos nemzetközi fórumon cserélhetnek tapasztalatot.
Magyar nyelven az Index nyilvános Kotta Fórumán biztosítunk lehetőséget a hazai felhasználóknak. Bármilyen megbeszélnivalója, ötlete, kérdése van, tegye fel a Fórumon, biztosan akad olyan felhasználó, aki az adott témakörben tapasztaltabb, és segítségére siet.