Termékek
Támogatás
Frissítés
Kapcsolat
Árlista
Kottagrafika
Link

Finale PrintMusic

FINALE termékcsalád

 

A Finale, PrintMusic!, SongWriter és NotePad kottagrafikai programok a teljesítmény és az ár széles skálájával tökéletesen igazodnak az eltérő igényekhez, ezért mindenki a neki legmegfelelőbb megoldást választhatja.
A Finale programcsaládot sohasem növi ki! Ismerkedjen meg az ingyenesen letölthető NotePad verzióval, majd váltson a PrintMusic!-ra. Később kedvező feltételekkel frissíthet a legkomolyabb tudású Finale-ra. Ha professzionális eszközre vágyik, a FINALE minden gondját megoldja. Addigi munkái és megszerzett tudása nem vesznek kárba, nem kell mindent előröl kezdenie, hiszen a programok fájlformátumai csereszabatosak, használatuk, menürendszerük felépítése megközelítően azonos. Mindig csak annyit költsön, csak azért fizessen, amire éppen szüksége van, ezzel komoly összegeket takaríthat meg.
A FINALE jelenleg a létező legjobb megoldás a kottaszerkesztés felgyorsítására, így méltán vált a világ vezető kottagrafikai termékévé. Ezt a pozíciót a minden igényt kielégítő kottázási lehetőségek és a könnyű kezelhetőség mesteri párosításával, a kottakészítés művészi szintre emelésével érte el. A kotta egyszerűen bevihető: erre nyolcféle mód (köztük a védett HyperScribe) közül választhat. A leggyorsabb bevitel egy MIDI hangszer segítségével érhető el, de használható akár akusztikus is, sőt, a lapolvasó modul segítségével, egy már meglévő kotta képi beolvasás útján is feldolgozható. A kotta pillanatok alatt módosítható, a hangnem utólagos változtatásával a kottakép is újraíródik (az akkordok is!), és azonnal visszahallgatható. Gombnyomásra elkészül a zongora átirat, a tabulatúra, a hangszerelés, a zenekari partitúrából pedig szólamanyag születik. A kottakép minden eleme gyakorlatilag teljesen szabadon definiálható.
Külön említést érdemelnek a programok oktatást könnyítő funkciói, amelyek a zenei képzésben  új módszertani fejezetet nyitottak. A tanároknak egyszerűbb a felkészülés, a kották, a feladatok előkészítése, sokszorosítása, a diákoknak jóval könnyebb az anyag megértése, gyakorlása, elsajátítása. Az oktatási verziót jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg az iskolák, azok főállású tanárai és diákjai, valamint a nonprofit egyházi intézmények is.
 
Finale® - Vezető termék, kottagrafikai szabvány, páratlan csúcstermék!
Egyedülálló teljesítmény és rugalmasság jellemzi, ahol a nyomtatott kottakép minden egyes elemét be lehet állítani, komoly MIDI támogatással.

    
 
PrintMusic!® - Gyors és könnyen kezelhető program nagyszerű kottaképpel. Tökéletes tanárok, diákok és együttesek mindennapi munkájához, akik a kottával "csak" dolgoznak, de nem kiadásra szánják.Kedvező ára ellenére kivételes minőséget nyújt, ami ebben az árkategóriában páratlan.

 
 
SongWriter® - Belépő szintű kottagrafikai szoftver a kisebb igényeket támasztó felhasználók számára. Használata könnyen elsajátítható, miközben a tanulás minden perce élvezet.

 
 
NotePad - ingyenesen letölthető, alapfokú termék. A többi programmal megírt kották lejátszhatók, kinyomtathatók.

 

A Finale termékcsaládon belül a fájlformátumok kompatibilisek az azonos vagy későbbi verziókkal, azaz a NotePaddal megírt kották tömege később a Finale zászlóshajójával egyszerűen tovább szerkeszthető, vagy éppen fordítva: az ingyenesen letölthető NotePad képes megnyitni a többiekkel megírt kottát, azok megtekinthetők, lejátszhatók és kinyomtathatók, így pl. a diákok otthon teljesen legálisan, ingyenes programmal tanulmányozhatják a tanáruk által előkészített Finale feladatokat.
A Finale programcsalád összehasonlító táblázata letölthető Adobe formátumban.
Get Adobe Reader 
A termékek számos rangos zenei és számítástechnikai szakfolyóirat díját kapták meg.